Nieuwe menukaart & Pasen

23
feb
2018

Nieuw Menukaart in Restaurant de Rotisserie

De keukenbrigade heeft weer een prachtige kaart gepresenteerd. De klassiekers, maar ook nieuwe gerechten treft u aan op de nieuwe menukaart. Het Capelin varken uit de regio Auvergne is nieuw en de tournedos is terug van weg geweest. In onze dry aged kabinet treft u de rib eye aan, en voor de visliefhebbers hebben we prachtige rogvleugel uit de Noordzee of zeebaars icm bijzonder grote gamba’s op de kaart staan. Het trilogie menu is aangepast aan het seizoen. Proef en beleef de nieuwe kaart. Reserveer direct een tafel.

Geniet met het gehele gezin van de Paasbrunch met LIVE COOKING

Op maandag 2 april ’18, 2e paasdag verzorgt Residence Rhenen een Paasbrunch in ’t Koetshuis voor jong en oud. Geniet met het hele gezin van een uitgebreid brunchbuffet met Live Cooking.

Voor de kinderen presenteren wij een speciaal kinderbuffet en kunnen zij genieten van het professionele kinder entertainment in een aparte ruimte. Voor de kleinsten draaien we een leuke film en kunnen ze worden geschminkt. Uiteraard mogen ze eieren gaan zoeken.


Wij ontvangen u graag tussen 11.00 en 12.00 uur voor de feestelijke Paasbrunch.

Op beide paasdagen in Restaurant de Rotisserie geopend vanaf 11.30 uur voor lunch, vernieuwde High Tea, High Wine & Beer of een heerlijk diner.