Wild en Wijn Festijn
- 18.30 uur
-
event einde:
24 Nov 2017,± 22.30 uur
In samenwerking met Le Baril & wildleverancier W&G Brinkhorst organiseert Residence Rhenen het
Wild en Wijn Festijn op vrijdag 24 november 2017.
Heerlijke wildgerechten, mooie wijnen, unieke beleving. Puur genieten!
U wordt ontvangen om 18.30 uur met een amuse en begeleidende wijn. In 4-gangen, waarin de smaak van wild & wijn centraal staan gaan we u culinair verwennen. Het hoofdgerecht wordt in de vorm van Live Cooking gepresenteerd.
Onder leiding van een Wildspecialist & Wijnkenner Matthieu van Ingen wordt u meegenomen in de wereld van Wild & Wijn.
Zelden wordt aan tafel zo’n goed huwelijk gesloten als dat tussen Wild & Wijn. Naast een wildgerecht hoort een welgekozen glas wijn te flonkeren in het glas, het is niet anders! Maar welke wijn schenken we bij welke wildbereiding?
Het menu tijdens het Wild en Wijn Festijn
Amuse
Mini kroket van ’t hert | mosterdmayonaise
Voorgerecht in 3-voud
Paté en croûte | cranberry compote
Pastrami van hert | beukenzwam | dressing Pedro Ximinez
Rouleau gerookte ganzenborst | mousse van gevogelte | truffelcréme
Soep
Crème soep van cépes | crostini | paddenstoelen tapenade
Hoofdgerecht Live Cooking
Wildstoof | gebakken spruitjes | rode kool | krokante peperkoek
Wildzwijn van het spit
Hertenrösti | paddenstoelen | pastinaak | jus van Jägermeister
Nagerecht
Tarte Tartin van peer | madeleine sinaasappel | roomijs kaneel
Liever Wild en Bier?
Op dinsdag 21 november organiseren wij het wild en bierdiner.
Reserveren is gewenst voor dit speciale Wild & Wijn Festijn.
info@residencerhenen.nl | 0318 – 542 888.
Prijs voor deze avond € 55,- (incl. diner en wijnen)