Wijndiner & Proeverij
- 15.00 uur
-
event einde:
21 Mrt 2021,17.00 uur
Vrijdag 19 maart tot en met zondag 21 maart 2021 organiseren Le Baril en Residence Rhenen een Wijndiner & Proeverij.
Onder begeleiding van Matthieu van Ingen (Le Baril) en Paul Roorda (Residence Rhenen), wordt u als culinaire wijnliefhebber geheel geëntertaind (middels video). Er zullen 4 wijnen worden gedronken die perfect bij de gerechten passen.
Het 4-gangen thuismenu, zal door onze Chef-kok Rob Meeuwissen (middels video) worden toegelicht. Het 4-gangenmenu staat in ons Restaurant de Rotisserie klaar om opgehaald te worden (tussen 15:00 en 17:00 uur). De wijnen worden meegeleverd door Le Baril. Reserveren hiervoor kan via onze reserveringsmodule, telefonisch of per mail. De video wordt vrijdag 19 maart om 18:00 uur gelanceerd op het YouTube kanaal van Residence Rhenen. €62.50 p.p. (inclusief wijnpakket) Aangepaste arrangementsprijs bij oneven aantal personen.
MENU WIJNDINER & PROEVERIJ
VOOR
GEGRILDE ASPERGE | GRAVAD LAX | CRÈME BIESLOOK | KROKANTE AARDAPPEL | SHISO PURPLE
Wijn: Weingut am Berg – Grüner Veltliner Mittelberg – Kamptal – Oostenrijk
Druif: Grüner Veltliner
TUSSEN
TERRINE EEND (EENDENLEVER, EENDENBOUT, EENDENBORST & DADELBROOD) BOSPEEN | PISTACHE | FRAMBOOS
Wijn: Domaine Sanglière – Rosé Seduction – Provence – Frankrijk
Druiven: Grenache Cinsault
HOOFD
IBERICO PROCUREUR | ROSEVAL | PEULVRUCHTEN | JUS APPEL
Wijn: Azienda Agricola Ribusieri – Salaura – Toscane – Italië
Druif: Sangiovese
NA
PAVLOVA | MANDARIJN | KWEEPEER | NOTENCRUMBLE
VANILLE | YOGHURT
Wijn: Quinta de Santa Eufemia – Ruby Port – Douro – Portugal
Druiven: Touriga Nacional, Touriga Franca, Tinta Roriz en
Tinte Amarela