Dessert

Dessertbuffet à € 15,50 per persoon

Huisgemaakte Tiramisu Mousse van caramel Tarte tatin van appel Bavarois van seizoensfruit Cheese cake, carrot cake, brownie IJstaart, 2 soorten ambachtelijk ijs (Uitbreiding met vers fruit is mogelijk voor een meerprijs van € 2,00 per persoon)

Dessertbuffet in glas à 17,50 per persoon

Diverse desserts,verkrijgbaar vanaf buffet en in glaasjes geserveerd Mousse van karamel met gesuikerde amandelen Hangop met honing, kaneel en vers fruit Bavarois van seizoensfruit Crème van citrus en vanille met schotsen van witte chocola Compote van appel en ananas met chocolade IJstaart en diverse ambachtelijke ijssoorten

Bij de buffetten hanteren we een minimum van 25 personen

Wij kunnen uw gasten ook een dessert in glas serveren. U kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld de volgende mogelijkheden;

Huisgemaakte Tiramisu met crunch van lange vingers Mousse van witte- en bruine chocolade met verse fruit Bitterkoekjes mousse, karamelsaus en crunch van Italiaanse bitterkoekjes

€ 9,50 per glas