Dessert

Dessertbuffet à € 16,50 per persoon

Huisgemaakte Tiramisu
Mousse van caramel
Tarte tatin van appel
Bavarois van seizoensfruit
Cheese cake, carrot cake, brownie
IJstaart, 2 soorten ambachtelijk ijs
(Uitbreiding met vers fruit is mogelijk voor een meerprijs van € 2,50 per persoon)

Dessertbuffet in glas à 19,50 per persoon

Diverse desserts,verkrijgbaar vanaf buffet en in glaasjes geserveerd
Mousse van karamel met gesuikerde amandelen
Hangop met honing, kaneel en vers fruit
Bavarois van seizoensfruit
Crème van citrus en vanille met schotsen van witte chocola
Compote van appel en ananas met chocolade
IJstaart en diverse ambachtelijke ijssoorten

Bij de buffetten hanteren we een minimum van 25 personen

Wij kunnen uw gasten ook een dessert in glas serveren. U kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld de volgende mogelijkheden;

Huisgemaakte Tiramisu met crunch van lange vingers
Mousse van witte- en bruine chocolade met verse fruit
Bitterkoekjes mousse, karamelsaus en crunch van Italiaanse bitterkoekjes

€ 9,50 per glas