Bubbels in het Bos
- 11.30 uur
-
event einde:
16 Jul 2017,22.30 uur
Op zondag 16 juli presenteert Restaurant de Rotisserie:
BUBBELS IN HET BOS!
Restaurant de Rotisserie is vanaf 11.30 uur geopend. Le Baril (Champagne specialist) is aanwezig om u mee te nemen in de wereld van de Bubbels.
De keukenbrigade van Residence Rhenen presenteert in samenwerking met Le Baril een speciaal 3-gangen menu met begeleidende bubbels, bestaande uit:
1/2 Canner kreeft
gegratineerd | zeekraal | jus vanille & kreeft
*.*.*
Eendenborst gegaard op de Big Green Egg
crème appel & artisjok | bospeen | jus sinaasappel
*.*.*
Perzik
sabayon Champagne | sorbet van perzik
Bovenstaande gerechten worden begeleid door Champagne. 3-gangen Champagne menu in combinatie met 3 verschillende Champagnes à € 60,00 p.p.
Uiteraard serveren wij verse oesters en kreeft vanuit de buitenkeuken!
Speciaal voor dit event 2 glazen Champagne & 6 oesters à € 27,50
Tevens presenteren wij een High Champagne:
Op plank gepresenteerd
Reypenaer V.S.O.P.
Antipasti: chorizo, Parmaham, spinata romana
Gerookte zalm met toast
Steak tartare met truffelmayonaise
Brood met aïoli, olijfolie en kruidenmelange
Keuze in Champagne
Van de tafel-BBQ
Gamba in bierbeslag
Yakatori spies
Mini hamburger van Black Angus
Merquez worstje
Keuze in Champagne
Dessertamuse
Parfait amarene kersen en chocolade mousse
Keuze in Champagne
High Champagne incl. 3 glazen Champagne à € 37,50
LIVE COOKING
OESTERS | KREEFT | HIGH CHAMPAGNE | 3 GANGEN CHAMPAGNE MENU | BIG GREEN EGG
Bij mooi weer is de buitenkeuken en bar geopend.
CHAMPAGNE
LE BARIL | SPECIALIST | PROEVERIJ | GRAND CRU