Vaderdag 2017
- 11.30 uur
-
event einde:
18 Jun 2017,22.00 uur
Vaderdag 2017 vier je bij Restaurant de Rotisserie!
Zondag 18 juni is het weer zover! Dan worden de vaders in het zonnetje gezet op Vaderdag!
Kom op het zonovergoten terras van Restaurant de Rotisserie genieten met je vader of de gehele familie!
Op deze speciale dag hebben wij een tweetal specials, de Beer & Food Tasting en een culinair 3-gangen menu die bereid wordt op de Big Green Egg.
Beer & Food Tasting op Vaderdag 2017
De Beer & Food Tasting wordt op Vaderdag 2017 geserveerd tot 17.00 uur. Ons restaurant is geopend vanaf 11.30 uur.
Op plank gepresenteerd
Reypenaer V.S.O.P.
Antipasti: chorizo, Parmaham, spinata romana
Gerookte zalm met toast
Steak tartare met truffelmayonaise
Brood met aïoli, olijfolie en kruidenmelange
3 soorten bier: Wit | Blond | Weizener
Van de tafel-BBQ
Gamba in bierbeslag
Yakatori spies
Mini hamburger van Black Angus
Merquez worstje
2 soorten bier: IPA | Stout
Dessertamuse
Parfait amarene kersen en chocolade mousse
In combinatie met fruitbier
De prijs bedraagt € 27,50 p.p. (inclusief 6 soorten bier)
Te reserveren vanaf 2 personen.
De Beer & Food Tasting is ook te combineren met een High Wine.
Culinair 3-gangen menu vanaf de Big Green Egg op Vaderdag!
Zowel tijdens de lunch als diner presenteren wij dit speciale menu op Vaderdag! Bij mooi weer is onze buitenkeuken en buitenbar geopend!
Het Vaderdag 2017 Menu
Vaderdag Amuse
*.*.*
Krrokant buikspek gegaard op de Big Green Egg
Gel Sesam | lotus wortel
*.*.*
Black Angus steak 250 gram gegrild op de Big Green Egg
BBQ rub | mousseline | jus van laurier
OF (Keuze)
Zalm gegaard op ceder hout op de Big Green Egg
Bataat | venkel | tomatensalsa
Bij de hoofdgerechten serveren wij huisgemaakte frites en mayonaise en groentegarnituur.
*.*.*
Ananas gemarineerd met Rum gegaard op de Big Green Egg
Schuim Kokos | vanille bourbon roomijs