Buffet

Buffet 1 à € 37,50 per persoon

Koude gerechten
Runderrookvlees met witlof salade
Pasta salade met gegrilde groenten
Salade van maïshoender, knolselderij en zongedroogde tomaat
Salade van tomaten, mozzarella en basilicum
Zalm- en aardappelsalade
Diverse broodsoorten en sauzen

Warme gerechten
Aan buffet gesneden varkensprocureur met jus van sjalotten
Gepocheerde zalm met julienne van prei en beurre blanc
Scharrelhoender met jus van mango
Frites en gebakken aardappelen
Gemengde groenten en komkommersalade

Buffet 2 à € 42,50 per persoon

Koude gerechten
Seranoham met diverse soorten meloen
Runder carpaccio met pesto
Gevogelte paté met mango compote
Salade met tomaten, mozzarella en basilicum
Zalmsalade en Rundvleessalade
Diverse broodsoorten en sauzen

Warme gerechten
Aan buffet gesneden runderrosbief met Doesburgse mosterd
Gepocheerde zalm met tagliatelle, geroosterde groenten en beurre blanc
Maïshoender omwikkeld met rookspek en jus van steranijs
Friet en gebakken aardappels
Gemengde groenten en komkommersalade

Buffet 3 à € 47,50 per persoon

Koude gerechten
Paté van kwartel en kwartelei met een kersencompote
Salade van rivierkreeftenstaartjes en Noorse garnalen
Runder carpaccio
Huisgemarineerde zalm & zalmsalade
Diverse gerookte hamsoorten & rundvleessalade
Salade caprese
Diverse broodsoorten, tzaziki en sauzen

Warme gerechten
Aan buffet gesneden runderlende met saus van gecarameliseerde sjalot
In de oven gegaarde botervis met tagliatelle, pesto en zongedroogde tomaat
Parelhoenderfilet op een stamppotje van broccoli
Friet & gepofte Roseval aardappels met kruiden crème fraîche
Gemengde groenten en komkommersalade

Buffet 4 à € 55,00 per persoon

Koude gerechten
Assortiment van gerookte vissoorten (zalm, forel en makreel)
Rosbief van Oosterse gemarineerde tonijnfilet met chutney van gepofte paprika
Paté van kwartel en kwartelei met een kersencompote
Diverse gerookte en gedroogde hamsoorten
Gebraden rosbief met een salsa van zongedroogde tomaat
Krielaardappel salade met gebakken spekjes
Broodsoorten en sauzen

Warme gerechten
Aan buffet gesneden kalfslende met rozemarijnjus
Gestoofde kabeljauw met tagliatelle van zwarte olijven en pijnboompitten
Rollade van kalkoen en mosterd met mousseline van gestoofde ui
Friet & gepofte Roseval aardappels met kruiden crème fraîche
Gemengde groenten en komkommersalade

Bij de buffetten hanteren we minimaal 25 personen. In principe is elke buffet samenstelling mogelijk.

Mocht u specifieke wensen of ideeën hebben, maakt u ze dan bespreekbaar met ons.
In goed overleg met onze chef-kok bepalen wij dan de prijs.